Pedodonție

Pe placul celor mici, fără frică, prin mijloace amuzante, colorate și nedureroase le venim de hac problemelor dentare.

Stomatologie pediatrică

Dedicăm toată atenția și grija chiar și celor mici. Este datoria noastră să-i educăm și să-i ghidăm prin tot procesul igienei orale adecvate, astfel încât să se bucure mereu de o dantură lipsită de probleme și de un zâmbet perfect.

La DelTa Smile, micii pacienți învață tehnicile corecte de periaj și află cât de important este să meargă periodic la dentist. Dar poate cea mai importantă lecție pe care o învață un copil în clinica noastră este că nu trebuie să-i fie frică. În urma vizitei, copilul dumneavoastră va primi cadouri, iar de fiecare dată când va fi cuminte și curajos va primi câte un premiu.

Nu orice medic este pregătit să practice stomatologia pediatrică. Este nevoie de răbdare și un al 6-lea simț pentru o comunicare pe limba micuților.

Prima vizită la dentist poate fi traumatizantă pentru un copil, deoarece clinica este un spațiu nefamiliar, care inspiră neîncredere și teamă.

Este important să acordați timp copilului să se familiarizeze cu mediul și medicul stomatolog, să se simtă relaxat și încrezător în preajma lor de la bun început pentru a construi o relație bună pe termen lung.

Prima vizită la medicul stomatolog ar trebui sa aibă loc odată cu erupția dinților de lapte, în jurul vârstei de 2 ani. Acest lucru permite copilului sa se familiarizeze cu medicul dentist și cu mediul cabinetului, oferind șansa medicului de a le recomanda părinților metode de prevenire a cariilor.

Stomatologia pediatrică cuprinde și tratamente profilactice (fluorizări, sigilări, îndrumări privind periajul dentar) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importantă ca și tratarea lor. Anumite afecțiuni ale dinților de lapte provoacă tulburări în dezvoltarea dinților definitivi, de aceea este foarte important să se acorde atenție tratării dinților de lapte, pentru că de sănătatea lor depinde dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a dinților permanenți.

Pedodontie - Stomatolog copii Timisoara - DelTa Smile - Dr Delia Tamas - Dentist copii Timisoara - stomatologie pediatrica