DelTa Smile - Dr. Delia Marcu
Cabinet

Cabinet

Am ales stomatologia din dorința de a vedea cât mai mulți oameni fericiți, iar în această meserie fericirea se vede imediat.

Suntem convinsi că rezultatele cele mai bune se obțin atunci când se adaugă respect și prietenie în pasiunea pe care o punem în muncă, iar când pacienții pleacă fericiți de la cabinet, știm că ne-am îndeplinit misiunea.

 

În cadrul cabinetului DelTa Smile perfectionismul și calitatea primează. Utilizăm exclusiv materiale de top care și-au dovedit durabilitatea și proprietățile estetice deosebite și care se clasează pe primele locuri în topurile de specialitate. Utilizarea materialelor calitative asigură pe lângă o estetică deosebită și longevitatea oricărui tratament. Cu ajutorul materialelor moderne, rezistente și biocompatibile care imită aproape la perfecție aspectul dintelui natural, pacientul își poate recăpăta zambetul și încrederea.

Lucrăm cu responsabilitate, dedicați pacienților noștri și îngrijirii corecte a sănătății dentare. Din respect pentru fiecare pacient în parte și înțelegere că fiecare om are nevoie de un tratament unic și personalizat, ne transpunem întreaga expertiză și atenție, punând accentul pe confortul și starea de bine a pacienților nostri în toate procedurile și intervențiile stomatologice pe care ni le asumăm.

Suntem atenți la ceea ce pacienții noștri își doresc și ne asigurăm că toate detaliile au fost luate în considerare. Efectuăm fiecare act medical cu maximum de eficacitate și respectând fiecare programare, tratând fiecare pacient cu drag, întelegere și respect, oferind toată atenția necesară. 

 

 

O dantură sănătoasă poate fi considerată doar aceea care oferă toate beneficiile: aspect, funcționalitate și trăinicie. Însă fără oricare dintre acestea, pot apărea probleme care le creează disconfort pacienților. Nu putem accepta altceva decât sănătatea orală perfectă, așa că suntem înarmați cu toate soluțiile.